aventuri in supermarket

Aventuri in supermarket

Sotia mea insista intotdeauna sa o insotesc la shopping. Din pacate, ei ii place sa cotrobaie articol cu articol, pe cand eu ma plictisesc repede. Atunci ii spun ca ma duc un minut la raionul de electronice (total inutil in opinia ei) si, eventual, ne intalnim la casa sau in parcare. Insa ieri am primit acasa urmatoarea scrisoare de la supermarket:

„Draga doamna Ionescu,

In ultimele sase luni sotul dvs. a produs pertubari grave in activitatea magazinului nostru. Nu mai putem tolera comportamentul sau si ne vedem nevoiti sa interzicem accesul amandurora in magazinele noastre. Nemultumirile noastre impotriva sotului dvs., dl. Ionescu, sunt enumerate mai jos si sunt sustinute de inregistrarile de pe camerele noastre video:

1. 15 februarie:
A luat de pe raft 24 de cutii de prezervative si le-a pus aleatoriu in cosurile de cumparaturi ale altor clienti, profitand de neatentia acestora.

2. 23 februarie
A pus sa sune toate ceasurile desteptatoare din raionul ‘Articole pentru casa‘ la intervale de cinci minute.

3. 6 martie
A facut pe podea o dara de sos de tomate pana in fata usii de la toaleta femeilor.

4. 11 martie
I-a spus unei casiere, pe un ton oficial: ‘Cod galben in raionul legume. Du-te imediat acolo‘. Asta a determinat-o pe angajata noastra sa-si paraseasca postul desemnat si, prin urmare, sa primeasca o mustrare scrisa din parte supervizorului sau, ceea ce a condus la o greva organizata de sindicat ce a costat managamentul companiei timp si bani.

5. 25 martie
A blocat o ora biroul de rate, solicitand deschiderea unui contract pentru o punga de M&M.

6. 2 aprilie
A mutat semnul ‘Atentie! Podea uda!‘ intr-o zona mochetata.

7. 12 aprilie
A montat un cort in raionul ‘Camping‘ si a invitat copiii celorlalti cumparatori sa-si aduca perne si paturi de la raionul ‘Asternuturi‘ ca sa petreaca weekendul impreuna, oferta la care au raspuns pozitiv 22 de copii.

8. 26 aprilie
Cand un angajat l-a intrebat daca poate sa il ajute a inceput sa planga si sa tipe ‘Oare de ce nu pot oamenii sa ma lase pur si simplu in pace?‘, determinind mai multi cumparatori sa sune imediat la 112 si sosirea a trei ambulante.

9. 2 iunie
A privit direct in obiectivul unei camere de luat vederi si a folosit-o drept oglinda in timp ce-si scobea nasul.

10. 16 iunie
In timp ce cerceta o pusca de vanatoare in raionul ‘Arme‘ l-a intrebat pe vanzator unde poate gasi antidepresive.

11. 24 iunie
S-a deplasat prin magazin furisandu-se pe dupa rafturi, in timp ce fredona suficient de tare incat sa fie auzit tema din ‘Mission Impossible‘.

12. 30 iunie
S-a ascuns printre hainele de pe un stander si, cand alti cumparatori apareau sa vada marfa, le striga ‘BAU!’

13. 6 august
A desfacut toate cutiile de carioca si creioane colorate din raionul de papetarie, proband toate culorile albastre si rupandu-le varfurile, sub pretextul ca nici una nu are nuanta perioadei albastre traversata de dumnealui.

14. 19 august
Cand s-a facut un anunt la statia de amplificare a magazinului, s-a chircit pe podea in pozitie fetala urland ‘O, nu! Aud din nou acele voci!

si, pe 20 august, ultimul comportament inacceptabil, care ne-a determinat sa va interzicem accesul in supermarket prin aceasta scrisoare: a intrat intr-o cabina de proba si, dupa un timp, a strigat foarte tare ‘Hei! Nu este hartie igienica in cabina asta!‘, provocand lesinul angajatei noastre de pe raion.