Mic tratat de psihologie a p*lii (p*lologie)

Psihologia p*lii. Toate actiunile unui om sunt determinate de marimea p*lii lui. Dupa marimea p*lii, oamenii se incadreaza in patru tipologii:

 

Barbatii cu p*la mare:

Maxip*lii se simt impliniti spiritual pentru simplul motiv ca au p*la mare. Ei nu se straduiesc sa faca nimic in viata. Nu vor nici bani, nici faima, nici case, nici masini. Ei nu au nimic de demonstrat. Au p*la mare si stiu ca au p*la mare. Acest lucru le este de ajuns incat sa duca o viata linistita, pasnica si vesela, straduindu-se in viata doar cat e necesar sa supravietuiasca. Maxip*lii sunt pasnici si linititi. Nu vor nici razboaie, nici cearta nici nimic. Se vor impaca cu toata lumea si vor cauta solutia de mijloc in orice conflict, pentru ca nu au nevoie sa se compare cu altii. Deja se stiu superiori. Atitudinea lor generala fata de restul oamenilor este de o superioritate detasata. Se uita de sus, cu blandete la restul oamenilor, intelegand drama lor interna. Totusi sunt marinimosi. Daca ar fi dupa ei, toata lumea ar avea p*la mare, dar, din pacate, nu se poate. In relatiile cu femeile sunt calmi si tandri, capabili de o relatie profunda si sentimentala, pentru ca nu au nevoie de altceva.

 

Barbatii cu p*la mica :

Lumea s-a dezvoltat pe spatele barbatilor cu p*la mica. Toti cercetatorii, toti filozofii si artistii au avut p*la mica. Minip*lul este un om muncitor. El stie ca o are sub-standard si va dori toata viata sa compenseze. Va munci, se va zbate, va creea. Toate ca sa para ca o are mai mare decat e cu adevarat. In mintea lui, el are impresia ca lumea va face o paralela intre succesul lui si marimea p*lii lui, desi, cu cat aduna mai multe chestii, cu cat se zbate mai tare, cu atat dovedeste ca o are mai mica. Minip*lul vrea tot timpul sa iasa in evidenta. Unul mai prost va cumpara foarte multe chestii, compensand marimea lui peniana cu masini mari, case mari, haine de lux, etc. Unul inteligent va compensa prin facutul de lucruri noi, prin inovatie in domeniul de care se ocupa, impingand lumea inainte. Se va simti tot timpul amenintat de oamenii cu p*la mare dar nu este destul de bazat pe marimea propriei p*li incat sa caute conflictul cu acestia. Ii va uri in tacere. El este nefericit pana la varsta de mijloc, cand, se va resemna cu p*la lui mica si va incepe sa se bucure de posesiunile lui materiale si sa caute placere in munca sa. Minip*lul, pana la faza de impacare cu propria pula va privi femeia ca un obiect. O va alege nu dupa sentimente, ci dupa valoarea superficiala a ei. Va fi pentru el doar o alta chestie cu care sa compenseze p*la mica. In faza a doua, de resemnare, va fi capabil de o relatie profunda, dar minip*lul necopt niciodata nu va fi in stare de o relatie adevarata.

 

Barbatii cu p*la medie:

Medip*lii sunt caracterizati printr-o tensiune interna permanenta. Sunt oameni vehementi si violenti. Stiu ca p*la lor nu are o dimensiune care sa impuna categorisirea in tipologiile anterioare, si de aceea vor fi toata viata blocati intr-un permanent concurs de masurare a p*lii. Medip*lul va rade bucuros cand va da de unul cu p*la mica si ii va demonstra ca a lui e mai mare si ii va sapa pe la spate pe cei cu p*la mare ca sa ii deruteze, dar fara succes. Maxip*lii sunt imuni la rautati si acest lucru il va frustra pe medip*l. Insa cel mai violent va fi cu cei ca el, restul medip*lilor. Stie ca unul cu p*la medie, ca a lui este asemanator lui. Unul mai prost va incerca prin orice metoda sa demonstreze ca are juma de centimetru in plus si va face tot soiul de competitii cu ceilalti medip*li, tot timpul facand topuri si clasificari. Unul mai destept va incerca sa se distanteze de ceilalti medip*li printr-o personalitate unica. Printr-un mod de a fi original. La varsta mijlocie, medip*lul ori se va incadra singur in una din categoriile de mai sus, mimand comportamentul lor (pseudomaxip*l sau pseudominip*l) sau va ramane toata viata un frustrat, un incarcenat. Atata timp cat va considera ca are p*la medie, va fi o forta distructiva, un element negativ al societatii. Medip*lul cauta o femeie care sa-l faca sa se simta cu p*la mare. Va trece peste orice defect al acelei femei atata timp cat ea va avea grija de aceasta simpla nevoie a lui. De aceea relatia lui cu femeile va fi una de simbioza, nu una profunda. Evident, pana la faza pseudo.

 

Femeile:

Femeile nu au p*la. Evident. De aia sunt ap*le . Totusi, modul lor de gandire se centreaza pe p*la. Singure, sunt haotice. Comportamentul lor nu poate fi prevazut, pentru simplul motiv ca nu au o p*la fizica. Au in schimb o imagine a propriei p*li in cap, care fluctueaza. Ei bine, femeia intr-un anumit moment se va comporta in functie de cat de mare este p*la psihica, p*la imaginata de ea ca o are. Iar imaginea ap*lei despre nep*la ei este foarte fluida. Poate fi de 10 cm acum, si de 30 peste 10 minute. De aceea femeia este imprevizibila si lipsita de logica. Din fericire, dupa ce se combina cu un barbat, va adopta marimea p*lii acestuia ca fiind marimea p*lii ei. Atentie! Daca va avea impresia ca p*la masculului este mult mai mica decat p*la ei mintala, va incerca sa il domine si sa il tina sub papuc.