Sex doar joia

Fiind curios de mic, la o ora de religie am intrebat profesorul (parintele – un popa de vreo 70 de ani): Cand putem sa facem sex? …si imi amintesc ca mi-a raspuns cand este permis din punct de vedere religios sa facem sex.

Duminica – Nu se face sex. In majoritatea culturilor si religiilor duminica este considerata prima zi a saptamanii, nasterea Domnului, ziua in care a inviat Iisus, Sabat. Ziua considerata de odihna, relaxare si rugaciune.
Luni – Nu se face sex. Prima zi a saptamanii moderne este de fapt a doua zi, denumita si deutera, a doua zi de cand a inviat Isus. Considerata tot sarbatoare. Popular nu e bine sa dai din casa, sa imprumuti bani, sa lucrezi in afara casei…pentru astea ai timp destul in celelalte zile.
Marti – Nu se face sex. Zi aducatoare de ghinion si nenorociri in cele trei ceasuri rele …insa cum nimeni nu stie in care parte a zilei sunt cele trei ceasuri (ore) se sta cu smerenie toata ziua.
Miercuri – Nu se face sex. Ziua de cainta si rugaciune de la mijlocul saptamanii. Aproape toate religiile o recomanda ca zi de abstinenta in placerile lumesti, culinare etc…
Joi – Se face sex. – Observatie, doar in cazul in care nu este o alta sarbatoare in aceasta zi.
Vineri – Nu se face sex. E sfanta Vineri, sarbatoare si cinstire a sfintilor. Post negru clar.
Sambata – Nu se face sex. Ultima zi din saptamana este considerata ziua mortilor, zi in care se cinstesc cei plecati la cele sfinte. Pe deasupra, aceasta zi este sora geamana a zilei de marti – aducatoare de ghinion. Si s-a terminat saptamana.

Coreland ziua de Joi – singura zi in care se poate face sex cu calendarul pe 2011, o sa observam ca in acest an un roman credincios nu o sa faca sex de mai mult de 21 ori tot anul!!! … pentru ca: –

  • 4 joi sunt cu cruce rosie in calendar;
  • 10 joi sunt cu cruce neagra in calendar;
  • 17 joi sunt in diferite posturi;
  • iar 21 zile sunt libere la sex.